Barcelona impulsa alternatives laborals als manters


Aquesta setmana s’ha donat a conèixer el paquet de mesures per donar una sortida laboral a les persones que es dediquen a la venda ambulant no autoritzada. És una gran notícia fruit de la feina intensa dels darrers mesos de persones que fan una tasca invisible per cercar alternatives i vies d’inclusió d’aquest col·lectiu.

Per una banda s’ha impulsat la creació d’una cooperativa que donarà feina a 15 persones i que hauran de treballar en un model de negoci viable i rendible econòmicament. Es preveu que el projecte es pugui ampliar fins a 25 persones en els propers 3 anys.

Per l’altra, ha començat el procés de selecció de 40 persones que es beneficiaran de plans d’ocupació. D’aquesta manera es facilitarà la regularització administrativa, la reactivació laboral i el reciclatge professional d’aquestes persones.

Les persones que vulguin formar part del projecte han de poder demostrar que resideixen a Barcelona des de fa un any com a mínim i a l’Estat espanyol des de fa tres anys, a més de no tenir antecedents penals.

One thought on “Barcelona impulsa alternatives laborals als manters

  1. Retroenllaç: Coneixes DiomCoop? | Judith Calabria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s