Els vianants recuperen Gran de Gràcia un cop al mes


Gran de gràcia, vianants, espai públic

Autor: Pere López

Ahir es va presentar la mesura de govern “afavorir l’ús ciutadà del Carrer Gran de Gràcia” al Consell Plenari del Districte de Gràcia. El trànsit d’aquest eix es tallarà des de les 17.00 fins a les 21.00 hores el primer dissabte de cada mes a partir d’aquest mes de maig.

La mesura té com a objectiu recuperar l’espai públic per passejar, jugar o practicar esport, a més de generar un nou espai de trobada que obri la possibilitat d’organitzar activitats a l’aire lliure. Per dinamitzar el teixit associatiu, comercial i veïnal del carrer Gran de Gràcia es promouran diferents activitats infantils, de cultura popular i esportives.

Aquesta conversió del carrer Gran de Gràcia a un espai per a vianants s’implantarà, en una primera fase pilot, durant un any. En aquesta etapa se’n farà un seguiment a través de diferents òrgans de participació i es tindran en compte diversos indicadors, com ara el nombre d’activitats realitzades, el nombre d’entitats i de persones que fan ús de l’espai públic o la valoració dels comerciants, entre altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s