El mòbil al servei de les necessitas socials: m4Social


m4Social neix per donar resposta a les necessitats socials a través de potenciar l’acceleració d’aplicacions mòbils al servei de les persones més vulnerables. El projecte vol ser un punt de trobada entre entitats socials, desenvolupadors i finançadors per impulsar solucions tecnològiques sostenibles i amb un alt impacte social.

Per al 2016, les prioritats són garantir el dret a l’habitatge, promoure la reinserció laboral i evitar l’abandonament escolar prematur. L’impacte social de les solucions serà l’únic criteri que prevaldrà a m4Social, i les aplicacions que en resultin es desenvoluparan en codi obert.

El projecte també té l’objectiu d’augmentar la presència d’iniciatives socials en les properes edicions del Mobile World Congress i de contribuir a la transformació digital de les més de 3.000 entitats socials que representa la Taula d’entitats del Tercer Sector.

El projecte està impulsat perla Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Mobile World Capital Barcelona i l’Obra Social ‘la Caixa.

Dossier explicatiu del projecte

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s