Wonowo: el cercador dels viatgers col·laboratius


Avui us vull presentar WONOWO, el primer cercador d’economia col·laborativa creat amb l’objectiu de comparar la millor oferta i aglutinar totes les opcions turístiques: viatge compartit, allotjament i experiències. La startup agrupa 16 empreses com les conegudes blablacar, amovens, rentalia i trip4Real, entre d’altres. L’aplicació ja està disponible per IOS i Android.

Segons un estudi realitzat per Ostelea 7,4 milions de turistes van utilitzar allotjaments col·laboratius en 2014, un 17% més que el 2013. A nivell internacional la facturació dels sectors col·laboratius va arribar l’any 2014 als 12.930 milions d’euros i preveu moure 138.000 milions d’euros a l’any 2025.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s