El vídeo viral més avorrit del món


Ja podeu trobar a Youtube El video viral més avorrit del món” que ha estat editat per Arrels Fundació i que té per objectiu recaptar diners per les persones sense llar. Cada vegada que es reprodueix el vídeo, com a mínim 30 segons, els anunciants fan un donatiu a la Fundació Arrels.

El vídeo porta acumulades més de 200.000 reproduccions en només tres setmanes. Amb la finalitat d’aconseguir el màxim de visites s’ha etiquetat el vídeo amb paraules com “casa”, “família”, “amor”, “èxit”, “luxe”, “amics”, “cotxe”  i “alegria”. Curiosament, “tot allò que perds quan has de viure al carrer”, com recorda el protagonista del vídeo.

El comparteixes?

One thought on “El vídeo viral més avorrit del món

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s