Estira del fil celebrant la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica


El proper 9 de maig és el Dia Internacional del Comerç Just i des de SETEM-Catalunya s’organitza la setzena Festa del Comerç Just i la Banca Ètica.  La temàtica de la festa en aquest edició se centrarà en la problemàtica del tèxtil i el gènere, sota el lema “Estira del Fil. Tria Comerç Just i Banca Ètica” es busca animar a la ciutadania a estirar del fil de les injustícies que s’amaguen darrera de la roba que vestim, tot apostant per alternatives de consum responsable i una banca que prioritzi el benefici social.

Estira el fil. Vine a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

Més de 28 municipis organitzaran activitats durant el mes de maig a tota Catalunya, troba que fan al teu al mapa de la festa. L’acte central se celebrarà a la Plaça dels Àngels, al Raval el proper 9 de maig de 10h a 14h. Durant la festa es podrà gaudir d’exposicions, espais de degustació de productes, tallers, xerrades, cinefòrums i activitats d’animació infantil que pots consultar en aquest Catàleg d’Activitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s