Puc anar a un dentista socialment responsable?


Les 1001 dents és una clínica dental solidària que va néixer l’any 2012 per oferir tractaments bucosanitaris a preus de mercat i destina un 13% dels seus ingressos a finançar la ONG “Dentistas sobre Ruedas“. Està ubicada al barri de Gràcia i és un dels nous punts de Pam a Pam, el mapa on pots trobar els punts de consum responsable de la ciutat de Barcelona. Consulta el funcionament del centre i el seu quadre mèdic aquí.

L’objectiu de “Dentistas sobre Ruedas” és donar atenció gratuïta a persones sense recursos que no es poden permetre les despeses odontològiques. El seguiment de la situació socioeconòmica dels pacients i la seva derivació corre a càrrec de professionals d’entitats socials que formen part de la xarxa solidària de l’ONG. Els professionals de la clínica són, a la vegada, voluntaris de la ONG assegurant així una atenció de qualitat per a tothom. Actualment compten amb projectes sanitaris al nostre país, i també de cooperació internacional a Mauritània, Sierra Leone, Senegal i Perú.

1001dents

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s