Com acollir projectes d’Aprenentatge Servei en entitats socials?


Des la Taula d’entitats del Tercer Sector Social hem produït un vídeo on s’explica de manera didàctica què és l’Aprenentatge Servei (ApS), com funciona, quins valors transmet, quins beneficis aporta i quins són els projectes de recerca que s’hi acullen.  Els projectes d’ApS poden ser amb alumnes de 3r i 4t d’ESO, universitaris i amb entitats de lleure. En el vídeo s’han recollit els testimonis i aprenentatges de les entitats, les escoles i dels mateixos alumnes que hi han participat.

També hem editat una Guia amb les orientacions bàsiques perquè les entitats puguin participar amb èxit ens projectes d’ApS i de servei a la comunitat. Durant el mesos de novembre i desembre realitzarem, juntament amb el Departament d’Ensenyament, diferents sessions de presentació del ‘Servei Comunitari’ per a les entitats del Tercer Sector, a Tarragona, Barcelona, Sabadell, Mataró, Girona, Manresa i Lleida.

One thought on “Com acollir projectes d’Aprenentatge Servei en entitats socials?

  1. Retroenllaç: Posa la teva xinxeta a Pam a Pam | Judith Calabria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s