És possible viure millor amb menys?


La clau és el consum col·laboratiu. Aquest promou el canvi a nous models d’ús compartit, intercanvi o lloguer de serveis, béns o coneixement, potenciant les xarxes socials i les plataformes que tenen com a nucli la comunicació d’igual a igual.

Albert Cañigueral planteja en el llibre “Vivir mejor con menos. Descubre las ventajas de la nueva Economía Colaborativa” el model en que el consum s’entén com un mitjà per al benestar, i no com un fi en si mateix. En les seves pàgines s’analitzen les diferents alternatives i avantatges de l’economia col·laborativa en sectors com el turisme, la mobilitat, l’oci o les finances. Es pot llegir el primer capítol del llibre a Slideshare.

Al web Consumo Colaborativo hi ha un directori força complet de tots els projectes i iniciatives relacionades amb l’Economia Col·laborativa a Espanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s